home

Stipt Techniek  Postbus 24  2290 AA  Wateringen   |    info@stipt-techniek.nl   |   +31 (0)174 221014

certificering  |  sitemap  |  colofon

CALAMITEIT

Is er mogelijk of zeker asbesthoudend materiaal beschadigd en/of vrijgekomen in de lucht?

Wacht niet en bel nu +31 (0)174 221014. Dag en nacht bereikbaar.

 

Naar gelang de door u gemelde situatie kan Stipt Techniek de urgentie inschatten en uitleg geven over de beste handelswijze. Wij schakelen een onafhankelijke partij in voor het onderzoek en voorzien de onderzoeker op locatie van essentiële hulpmiddelen. Binnen enkele uren zijn wij in heel Nederland ter plaatse en operationeel.

 

HAAST GEBODEN

Asbest is zeer schadelijk voor de gezondheid. De asbestvezels die vrijkomen zijn met het blote oog niet waarneembaar. Ze verspreiden zich eenvoudig door de lucht. Asbestvezels blijven gemakkelijk een heel etmaal in de lucht hangen en ze verspreiden zich opnieuw wanneer iemand er voorbijloopt. De enige manier om dit te beëindigen, is door de emissie te stoppen en de besmette omgeving minutieus te reinigen, conform de [SC-530 certificering]. Een eventuele sanering (verwijdering) van de asbestbron kan meestal gelijktijdig gebeuren, of is van later order of zelfs niet nodig.

 

PRIORITEIT

Uiteraard heeft de gezondheid de hoogste prioriteit. Voor uw organisatie zijn er nog meer zaken van groot belang. Bij een aantoonbare emissie wordt op last van de arbeidsinspectie een gebied hermetisch afgesloten, ongeacht de verdere consequenties. Logisch, maar wij kijken ook naar uw organisatie of onderneming. Uw economische belangen nemen wij in onze werkwijze mee. In uw belang en dat van de verzekeraar bekijken wij hoe u zo spoedig mogelijk uw primaire en ondersteunende activiteiten kunt voortzetten. Naast gezondheid staat dit bij Stipt Techniek centraal. Dit geeft u het resultaat wat een ieder zou mogen verwachten bij een asbestcalamiteit.

 

UITZONDERLIJK

In geval van brand of een andere urgente situatie, wordt Stipt Techniek benaderd door overheidsinstanties en onderzoeksbureaus. Wij voorzien hen van het juiste materieel en assisteren desgewenst. Veelal zijn wij bij vervolgwerkzaamheden ook aanwezig. We werken dan in nauw verband samen met de gedupeerde instantie(s).

 

WAT IS ASBEST

Voor meer gedetailleerde informatie over asbest verwijzen wij u graag door naar de [asbestpagina].

 

INFORMATIE?

Voor vrijblijvende informatie:

E. Garay

eg@stipt-techniek.nl

of 06-20566200